Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di timo fresco, le foglioline
- 50 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cuori di carciofo
- 100 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 600 g di acqua
- 300 g di pasta tipo penne
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Pipette primaverili
45min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3h 30min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min