Penne risottate carciofi e zucca

Penne risottate carciofi e zucca

4.3 134 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 cucchiaino di timo fresco le foglioline
  • 50 g di cipolla
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cuori di carciofo
  • 100 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di acqua
  • 300 g di pasta tipo penne
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 10 g
Kalorie 1573 kJ / 376 kcal
Tuk 13.7 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 56.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...