Penne risottate carciofi e zucca

Penne risottate carciofi e zucca

4.3 123 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di timo fresco le foglioline
    1 cucchiaino
  • di cipolla
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di cuori di carciofo
    200 g
  • di polpa di zucca a dadini (1 cm)
    100 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    600 g
  • di pasta tipo penne
    300 g
  • Parmigiano Reggiano grattugiato a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 376 kcal / 1573 kJ
Protein 10 g
Tuk 13.7 g
Sacharidy 56.8 g
Vláknina 5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...