Zařízení & příslušenství
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil15 g
-
green pepper quartered35 g
-
onions quartered50 g
-
tinned chopped tomatoes35 g
-
garlic clove1
-
½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero)smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
potatoes peeled, diced (3 cm)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm)120 - 140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18.6 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tuk
8.8 g
Sacharidy
29.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Just for Two
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 h
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 h 15 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 h 20 min
Veracruz Fish
30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 h
Chicken and Cauliflower Curry
45 min