Zařízení & příslušenství
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil15 g
-
green pepper quartered35 g
-
onions quartered50 g
-
tinned chopped tomatoes35 g
-
garlic clove1
-
½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero)smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
potatoes peeled, diced (3 cm)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm)120 - 140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18.6 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tuk
8.8 g
Sacharidy
29.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Just for Two
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1hod.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min.
Garlic and White Bean Stew
50min.
Salmon and Potato Bake with Dill
1hod. 15min.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1hod. 20min.
Veracruz Fish
30min.
Vegetable Stroganoff
30min.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min.
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1hod.
Chicken and Cauliflower Curry
45min.