Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g extra virgin olive oil
- 35 g green pepper, quartered
- 50 g onions, quartered
- 35 g tinned chopped tomatoes
- 1 garlic clove
-
½
tsp smoked paprika, hot or sweet
nebo ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero) - 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 8.8 g
Alternativní recepty
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Seafood Korma
40 min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Žádné hodnocení
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Hake and Prawn Burger
15 min
Veracruz Fish
30 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min