Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g brown onions, cut in wedges
- 650 g squid, whole, medium, clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)
- 60 - 80 g chorizo, diced (1 cm), to taste
- 150 g carrots, diced (1 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 350 g water
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ fresh red chilli, deseeded, thinly sliced
- ½ - 1 tsp paprika, to taste
- 1 dried bay leaf
- 400 g judion butter beans, drained
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1990 kJ / 475 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1104 mg
Alternativní recepty
Ratatouille
40min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
One-pot Moussaka
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Minestrone
45min
Tomato basil chicken stew
35min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min