Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g brown onions, cut in wedges
- 650 g squid, whole, medium, clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)
- 60 - 80 g chorizo, diced (1 cm), to taste
- 150 g carrots, diced (1 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 350 g water
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ fresh red chilli, deseeded, thinly sliced
- ½ - 1 tsp paprika, to taste
- 1 dried bay leaf
- 400 g judion butter beans, drained
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1990 kJ / 475 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1104 mg
Alternativní recepty
Lamb Spezzatino
1h 45 min.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Chorizo Garlic Butter
3 godz. 5 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 Std. 40 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Seafood Laksa
25 Min