Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans

Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans

4.0 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • olive oil
    20 g
  • brown onions cut in wedges
    200 g
  • squid, whole, medium clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)
    650 g
  • chorizo diced (1 cm), to taste
    60 - 80 g
  • carrots diced (1 cm)
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • water
    350 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp fish stock paste, homemade
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh red chilli deseeded, thinly sliced
    ½
  • paprika to taste
    ½ - 1 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • judion butter beans drained
    400 g
  • fresh coriander leaves for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1104 mg
Protein 44 g
Kalorie 1990 kJ / 475 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 6.9 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...