Kompatibilní verze
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g white bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3-4 cm)
- 55 g toasted pine nuts
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp dried oregano
- 2 medium eggs
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Sauce
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 60 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 800 g tinned peeled plum tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp sugar (volitelně)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- red wine vinegar, to taste (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1931 kJ / 462 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 23.9 g
Alternativní recepty
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Rolled Shoulder of Lamb
2 Std. 30 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Tuna and Olive Empanaditas
4hod. 5min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min