Kompatibilní verze
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g white bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3-4 cm)
- 55 g toasted pine nuts
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp dried oregano
- 2 medium eggs
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Sauce
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 60 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 800 g tinned peeled plum tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp sugar (volitelně)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- red wine vinegar, to taste (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1931 kJ / 462 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 23.9 g
Alternativní recepty
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Garlic and White Bean Stew
50min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Pasta alla Norma
50min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon Burger
2h 20min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min