Kompatibilní verze
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g white bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3-4 cm)
- 55 g toasted pine nuts
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp dried oregano
- 2 medium eggs
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Sauce
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 60 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 800 g tinned peeled plum tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp sugar (volitelně)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- red wine vinegar, to taste (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1931 kJ / 462 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 23.9 g
Alternativní recepty
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Prawn Saganaki
35 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Shakshuka
50 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min