Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 90 g de sucre en poudre
- 3 gros œufs
- 90 g de farine de blé
Le sirop
- 100 g d'eau
- 120 g de sucre en poudre
-
20
g de kirsch
nebo 20 g de liqueur de fraises
La crème mousseline
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 375 g de lait entier
- 80 g de sucre en poudre
- 55 g de jaunes d'œufs (2 gros jaunes d'oeufs)
- 30 g de fécule de maïs
- 250 g de beurre doux
- 15 g de kirsch
Le montage et la finition
- 250 g de fraises fraîches, coupées en deux
- 5 sommités de menthe fraîche
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2327.9 kJ / 558.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris-brest
3h 10min
Crème pâtissière
15min
Génoise
50min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 godz. 15 min
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 godz.
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Tarte tropézienne
3h
Bavarois aux fraises
6h 25 min