Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de pralines roses
- 100 g de lait
- 100 g d'eau
- 100 g de beurre, coupé en morceaux (1 cm)
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 4 œufs
- 390 g de crème liquide entière
- 20 g de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- 160 g de pralin liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 584 kJ / 140 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15 Min
Saint-honoré au citron
2h 25min
Mini-saint-honoré
2 Std.
Fraisier
12h 45min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Paris-brest en bouchée
2h 35 min.
Chouquettes pralin
40 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Pâte à chou
2 Std.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Tarte tropézienne
3 Std.