Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (une plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 12.3 g
Alternativní recepty
Baguette
3h 45 min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Donuts avec glaçage
2 Std.
Baguette express
2h 35min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35min
Brioche parisienne
24 Std.
Petits pains au chocolat
13 Std.
Baguette viennoise
4h 25min
Pain au chocolat
24 Std.
Pâte feuilletée maison
1h