Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (une plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 12.3 g
Alternativní recepty
Baguette
3 Std. 45 Min
Pain au chocolat
24 Std.
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5u. 15min
Miniviennoiseries express
5 godz. 20 min
Petits pains au chocolat
13 godz.
Brioche parisienne
24 Std.
Pâte feuilletée maison
1h