Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de pan en trozos
- 65 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 2 cucharaditas de sal
- 300 g de espinacas congeladas
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas)
- 300 g de patatas paja
- 800 g de leche
- 200 g de nata (30-40% de grasa)
- 100 g de harina
- 30 g de mantequilla
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2459 kJ / 588 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 37.6 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 godz.
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 godz.
Crumble de brócoli, pollo y almendras
35min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Bacalao al horno con brócoli
1 godz. 30 min
Lasaña de brócoli
45min
Bacalao espiritual
45min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Gratinado de bacalao y bechamel
50min