Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g sera parmezan
- 10 - 15 liści mięty, świeżej
- 300 g pomidorów malinowych, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 40 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 2 ząbki czosnku
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 230 g ryżu do risotto, np. arborio lub carnaroli
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 500 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1378 kJ / 329 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25 min
Risotto z cukinii
45 min
Risotto z cukinią i serem feta
30 min
Risotto ze świeżymi pomidorami
30 min
Risotto po mediolańsku
30 min
Gnocchi w sosie pomidorowym
30 min
Risotto z parmezanem
30 min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1 godz. 20 min
Risotto pomarańczowe
45 min
Pasta à la Norma
50 min
Risotto z groszkiem i miętą
40 min
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1 godz. 30 min