Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
TM5 TM6

Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)

4.2 (79 hodnocení)

Suroviny

  • 25 g boczku parzonego, w plastrach, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 25 g pieczarek, pokrojonych w 2 mm plastry
  • 80 g ciecierzycy, suszonej
  • 40 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
  • 20 g mleka
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 jajka
  • ½ łyżki oregano, suszonego
  • ½ łyżeczki soli
  • 2 - 3 łyżki sosu pomidorowego

Nutriční hodnoty
na 2 porcje
Kalorie
3738.8 kJ / 893 kcal
Protein
44 g
Sacharidy
54 g
Tuk
61 g
Vláknina
10.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty