![Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu) Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D2C33C00-8F51-463C-910E-B24D3E3DB60F/Derivates/0781DEC0-1F41-455A-BF7D-CFB4CB09A42D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g boczku parzonego, w plastrach, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 25 g pieczarek, pokrojonych w 2 mm plastry
- 80 g ciecierzycy, suszonej
- 40 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 20 g mleka
- 20 g oliwy z oliwek
- 2 jajka
- ½ łyżki oregano, suszonego
- ½ łyżeczki soli
- 2 - 3 łyżki sosu pomidorowego
- Nutriční hodnoty
- na 2 porcje
- Kalorie
- 3738.8 kJ / 893 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gryczane naleśniki z pesto, kurczakiem i warzywami gotowanymi na parze
1h 10 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 Std. 30 Min
Bagietka bezglutenowa
1 Std. 45 Min
Pizza na spodzie z kalafiora
2h 45 min
Wegańska gryczana pizza z konfiturą z czerwonej cebuli i brokułami
1hod. 55min
Focaccia (bez glutenu)
1h
Magdalenki (bez glutenu)
1h
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2h 45 min
Bezglutenowy spód do tarty
35 min
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Naleśniki kukurydziane z twarożkiem pomidorowym
50 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 Std. 50 Min