Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 170 g di pesce misto
- 2 capesante
- 20 g di brandy
- 20 g di vino bianco secco
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
-
460
g di brodo di pesce o vegetale
nebo 460 g di acqua calda (non bollente) + 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce o vegetale - ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto zucca e gamberi (Bimby Friend)
35 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto funghi e salsiccia
55 Min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 menit
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 menit
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Risotto alla pescatora (Bimby Friend)
40 min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min