Cabrito en adobo

Cabrito en adobo

3.9 7 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 10min
6 raciones

Suroviny

  • de carne de cabrito (en trozos de 4-5 cm)
    1000 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • cebolla (aprox. 150 g) en cuartos
    1
  • de pan de molde sin corteza, troceado
    1 rebanada
  • de vinagre
    1 cucharada
  • de hígado del cabrito en trozos
    70 - 80 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de vino blanco
    150 g
  • de sal gorda
    1 cucharada
  • dientes de ajo
    4
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de comino en grano
    1 cucharadita
  • de guindilla seca
    1 trozo
  • de pimentón
    1 cucharada
  • de agua
    750 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 317 kcal / 1325 kJ
Protein 20.2 g
Tuk 12 g
Sacharidy 4.5 g
Vláknina 0.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...