Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 60 g di scalogno a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di cimette di cavolfiore (peso netto)
- 200 g di patata a pezzi piccoli irregolari
- 600 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 10 fili di erba cipollina fresca sminuzzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di zucca
30 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Crema di broccoli e porri
45 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min