Vellutata di cavolfiore

Vellutata di cavolfiore

4.7 744 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 60 g di scalogno a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di cimette di cavolfiore (peso netto)
  • 200 g di patata a pezzi piccoli irregolari
  • 600 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 10 fili di erba cipollina fresca sminuzzata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 5.2 g
Kalorie 828 kJ / 198 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 3.9 g
Sacharidy 12.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...