Risotto al radicchio rosso di Verona

Risotto al radicchio rosso di Verona

4.5 478 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 40 g di scalogno in quarti
  • 200 g di radicchio rosso di Verona le foglie lavate e asciugate + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 150 g di vino rosso tipo Valpolicella
  • 800 g di brodo vegetale caldo
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9.3 g
Kalorie 882 kJ / 441 kcal
Tuk 15.4 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 66.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...