
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 40 g di scalogno in quarti
- 200 g di radicchio rosso di Verona le foglie lavate e asciugate + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 150 g di vino rosso tipo Valpolicella
- 800 g di brodo vegetale caldo
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 441 kcal / 882 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 15.4 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min