Risotto al radicchio rosso di Verona

Risotto al radicchio rosso di Verona

4.5 462 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    30 g
  • di scalogno in quarti
    40 g
  • di radicchio rosso di Verona le foglie lavate e asciugate + q.b.
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino rosso tipo Valpolicella
    150 g
  • di brodo vegetale caldo
    800 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro
    10 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 441 kcal / 882 kJ
Protein 9.3 g
Tuk 15.4 g
Sacharidy 66.3 g
Vláknina 2.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...