Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla
- 400 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di piselli
45min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Crema di carote e mandorle
40min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di patate e robiola
45min