Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla
- 400 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate e robiola
45 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Crema di zucchine
30 Min
Vellutata di riciclo
50 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min