Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Náplň
- 200 gramů bílého zelí, nakrájeného nahrubo
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 200 gramů vepřového masa, plece, plátků, na kousky
- 3 stroužky česneku
- 3 čajové lžičky sójové omáčky
- 5 snítek pažitky, nasekané
- 5 stonků čerstvé petržele
- 20 gramů Jidášova ucha, sušeného, namočeného předem na 1-2 hodiny
- 20 gramů rýžových nudlí
- 500 gramů vody
Závitek
- 16 kusů rýžového papíru
- 50 gramů oleje na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Řepánky
1 godz. 45 min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min
Mléčné knedlíky
40min
Pečená dýně plněná mletým masem
1h 30 min
Čokoládový dortík
12h 15min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55 Min
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
1hod.
Crêpes soufflé
1hod.
Kuřecí empanadas, dej si, co spořádáš
1 godz. 45 min
Sýrové tyčinky
1 Std. 15 Min
Bílé pečivo
1hod.
Těsto na pizzu
1hod.