Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Náplň
- 200 gramů bílého zelí, nakrájeného nahrubo
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 200 gramů vepřového masa, plece, plátků, na kousky
- 3 stroužky česneku
- 3 čajové lžičky sójové omáčky
- 5 snítek pažitky, nasekané
- 5 stonků čerstvé petržele
- 20 gramů Jidášova ucha, sušeného, namočeného předem na 1-2 hodiny
- 20 gramů rýžových nudlí
- 500 gramů vody
Závitek
- 16 kusů rýžového papíru
- 50 gramů oleje na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon meringue dort
2sa 10 dk
Levandulová zmrzlina s ginem
14h 35min
Sicilské purpetti fúze
1 Std.
Drůbeží klobása
3 Std. 30 Min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1 godz. 15 min
Gin Fizz
5 Min
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Keine Bewertungen
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15 λεπτ.
Zeleninové jarní závitky
2sa 10 dk
Jarní závitky
30 Min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 Min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 Min