Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 45 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 100 g d'huile de tournesol
- 125 g de lait
- 100 g de gruyère, râpé
- 50 g de parmesan, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1499 kJ / 360.5 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 26.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de saumon et poireau
1 godz. 15 min
Lasagne aux fruits de mer
1 Std.
Quiche sans pâte au thon
50 min
Soufflé de pomme de terre à la morue
13h
Tomates farcies au poisson
1 godz. 10 min
Cake au surimi et à la courgette
1 godz. 5 min
Quiche sans pâte
45 Min
Tarte fine aux sardines
45 Min
Cake au crabe
55 Min
Cake aux crevettes
1 Std.
Petits flans de poisson
1 godz. 5 min
Cake au thon
50 min