Cake aux fruits de mer et poireaux

Cake aux fruits de mer et poireaux

3.8 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
8 parts

Suroviny

  • 150 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 45 g de beurre et un peu pour le moule
  • 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 3 œufs
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 100 g d'huile de tournesol
  • 125 g de lait
  • 100 g de gruyère râpé
  • 50 g de parmesan râpé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 14.5 g
Kalorie 1499 kJ / 360.5 kcal
Tuk 26.1 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...