Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pangrattato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 800 g di seppioline pulite, lavate e a metà
- 8 gamberi crudi sgusciati interi
- 200 g di patate a pasta gialla, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di funghi champignon sott'olio, scolati
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Seppioline al vino bianco
25 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Zuppetta di crostacei
40min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Scampi alla busara
35min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Insalata di calamari
55 min