Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pangrattato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 800 g di seppioline pulite, lavate e a metà
- 8 gamberi crudi sgusciati interi
- 200 g di patate a pasta gialla, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di funghi champignon sott'olio, scolati
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Calamari alla marchigiana
35min
Zuppetta di crostacei
40min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Anelli di totano in umido
30min
Insalata di riso con seppie e patate
45 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Insalata di polpo e zucchine
1h
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 Std. 25 Min