Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pangrattato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 800 g di seppioline pulite, lavate e a metà
- 8 gamberi crudi sgusciati interi
- 200 g di patate a pasta gialla, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di funghi champignon sott'olio, scolati
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Orata al sale
40 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Involtini di spigola
40 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Salmone al cartoccio
35min