Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 5 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di pecorino grattugiato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di spigola (branzino)
- 4 fette di speck Alto Adige IGP
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 400 g di zucchine a rondelle
- 50 g di vino bianco secco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 dk
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1sa
Cernia con salsa mediterranea
40 dk
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 dk
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 dk
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1sa
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Dentice agli agrumi
45 dk
Turbanti di spigola e arancio
1sa
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 dk