Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 5 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di pecorino grattugiato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di spigola (branzino)
- 4 fette di speck Alto Adige IGP
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 400 g di zucchine a rondelle
- 50 g di vino bianco secco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Turbanti di spigola e arancio
1h
Calamaretti ai pistacchi
30 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min