
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di cozze fresche
- 600 g di vongole (lupini)
- 2 mazzetti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 pomodori ciliegino
- fette di pane casereccio tostato, a piacere
- 1 limone preferibilmente biologico, in spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 309 kcal / 1293 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 17.8 g
- Sacharidy
- 23.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1hod.
Pepata di cozze
55min
Catalana di pesce e verdure
1hod. 30min
Cozze allo zafferano
55min
Cozze alla Medoc
50min
Scampi alla busara
35min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1hod.
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Zuppetta di crostacei
40min
Cozze al vino bianco
40min