Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di cozze fresche
- 600 g di vongole (lupini)
- 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 pomodori ciliegino
- fette di pane casereccio tostato, a piacere
- 1 limone, preferibilmente biologico, in spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 17.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannocchie al Varoma
55 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min.
Zuppetta di crostacei
40 Min
Cozze alla Medoc
50 min.
Pepata di cozze
55 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Catalana di pesce e verdure
1 godz. 30 min
Zuppa di cozze
1h
Cozze al vino bianco
40 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min