Vongole e cozze alla marinara

Vongole e cozze alla marinara

4.4 34 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di cozze fresche
    800 g
  • di vongole (lupini)
    600 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    2 mazzetti
  • peperoncino secco piccante
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di acqua
    800 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • pomodori ciliegino
    8
  • di pane casereccio tostato, a piacere
    fette
  • limone preferibilmente biologico, in spicchi
    1

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 309 kcal / 1293 kJ
Protein 14 g
Tuk 17.8 g
Sacharidy 23.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...