Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di cozze fresche
- 600 g di vongole (lupini)
- 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 pomodori ciliegino
- fette di pane casereccio tostato, a piacere
- 1 limone, preferibilmente biologico, in spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 17.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1u.
Zuppetta di crostacei
40min
Linguine ai gamberoni
30 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Pepata di cozze
55min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Capesante gratinate
30 min
Marinatura per pesce alla griglia
15min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1u.
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Cozze al vino bianco
40min
Scampi alla busara
35min