Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1200 g di acqua salata
- 300 g di seppioline, pulite. I tentacoli e la sacca a striscioline
- 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di maionese
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 531.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Zuppetta di crostacei
40min
Riso con gamberi e verdure
30min
Insalata di mare con orzo perlato
1 Std. 35 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Orzo e pesce in insalata
1h 15min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 godz. 25 min
Farro con seppie e verdure
35min