Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1200 g di acqua salata
- 300 g di seppioline, pulite. I tentacoli e la sacca a striscioline
- 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di maionese
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 531.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppioline al vino bianco
25 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1j
Coda di rospo con verdure
40 min
Insalata di polpo e zucchine
1j
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Pas d’évaluation
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3sa
Zuppa di funghi e pescatrice
45 Min
Involtini mare e monti
1h 10 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2j 30 menit
Insalata di totano e piselli al lime
1j
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min