Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 450 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 400 - 500 g d'épaule de veau
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pommes Golden, évidées, coupées en deux, mais non épluchées
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de beurre
- 25 g de calvados
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2066 kJ / 492 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de poulet sauce poulette
20min
Emincé de veau à la normande
35min
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
55 Min
Coq au vin
13h
Aillade de veau
1h 30min
Paupiette de veau à l'orange
1 godz. 15 min
Mignons de porc à l'époisses
1 godz. 15 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 godz.
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min