Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 450 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 400 - 500 g d'épaule de veau
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pommes Golden, évidées, coupées en deux, mais non épluchées
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de beurre
- 25 g de calvados
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2066 kJ / 492 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Cailles farcies
1h 15min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min
Blanquette de veau
1h
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Blanquette de veau
1h
Mignons de porc à l'époisses
1h 15min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Sauté de veau Marengo
55 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min