Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 brin de persil plat frais
- 250 g de chair de crabe frais
- 20 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 tranches de pain de mie blanc, coupées en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de farine de blé
- 1 œuf, battu
- 100 g de chapelure
- 20 g d'huile d'olive, pour la cuisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1606 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Hamburger au canard
4 Std.
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Feuilleté au crabe
1 godz. 20 min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 Min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 Min
Sirop au chocolat
20min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55 Min
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Wraps de poulet sauce tomate
45 Min
Minisoufflés au poulet et au fromage
1h