Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 4 - 6 navets nouveaux, coupés en morceaux
- 200 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 400 g de petites pommes de terre, coupées en deux
- 3 blancs de poireau, coupés en quatre
- 1 courgette, coupée en grosses rondelles
- 1 bouquet garni (thym, persil, laurier)
- 800 g de filet de bœuf ou 1 rôti très tendre
- 1 pincée de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de coulis de tomates aux herbes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1568 kJ / 373 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Marmite de poulet et légumes d'automne
1 Std. 40 Min
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
2hod. 30min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Alicuit de canard
1h
Epaule de veau à la normande
1h
Rôti de veau et haricots verts
1h
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Poule au pot béarnaise
2hod. 15min