Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
-
600
g stückige Tomaten, aus der Dose
nebo 600 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (2-3 cm) - 1 TL Tomatenmark
- 1 Prise Zucker
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Pfeffer
- Olivenöl zum Braten
- 300 g Auberginen, in Scheiben (2-3 mm)
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Spaghetti
- 100 g Ricotta
- Basilikum, abgezupft zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 570 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 9.2 g
Alternativní recepty
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1h 20 min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 min
Trenette mit Pesto
45 min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min
Spaghettini mit Paprika
1h
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10 min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1h
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min