Kompatibilní verze
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 25 g natives Olivenöl
- 10 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
Ricottafüllung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Gorgonzola
- 200 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Auberginensauce und Fertigstellung
- 80 g natives Olivenöl
- 3 Zweiglein Thymian, abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 40 g Tomatenmark
- 20 g Wasser
- 500 g Auberginen in Würfeln (1-2 cm)
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Prise Pfeffer
- ½ TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3529 kJ / 844 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1 Std. 15 Min
Pitabrote
2 Std.
Ravioli alla napoletana
1h
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Quesadilla mit Gurken-Tomaten-Relish
1h 30min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 Std.
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1h 50min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h