Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce

Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce

4.7 194 hodnocení
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 50min.
4 Portionen

Suroviny

Teig
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Eier
    3
  • natives Olivenöl
    25 g
  • Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
    10 g
Ricottafüllung
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Gorgonzola
    100 g
  • Ricotta
    200 g
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
Auberginensauce und Fertigstellung
  • natives Olivenöl
    80 g
  • Thymian abgezupft
    3 Zweiglein
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 Bund
  • Tomatenmark
    40 g
  • Wasser
    20 g
  • Auberginen in Würfeln (1-2 cm)
    500 g
  • Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
    1 TL
  • Cherry-Tomaten halbiert
    200 g
  • Basilikum abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
    1 Stängel
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Zucker
    ½ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 32 g
Kalorie 3529 kJ / 844 kcal
Tuk 53 g
Vláknina 6.3 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...