Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů žampiónů, na plátky
- 3 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů octa, vinného, 6%
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 558 kJ / 134 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jahodové poháry
40 min
Puding v páře s malinovým džemem
55 min
Lososové burgery
Žádné hodnocení
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Zabaione
15min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1sa 50 dk
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1h 40min
Karamelový fondán
15min