Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů žampiónů, na plátky
- 3 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů octa, vinného, 6%
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 558 kJ / 134 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 Min
Kaštanová krémová polévka
1 Std. 10 Min
Sýrové fondue s bagetou
25 min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Krvavá Mary
5 min
Risi e bisi
55 Min
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1 Std.