Zařízení & příslušenství
Žampiony v octu
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů žampiónů na plátky
-
3 špetky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
50 gramů octa vinného, 6%
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.3 g
Kalorie
558 kJ /
134 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
1.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tapas
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlové pyré
2h 15min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Čokoládová omáčka
20min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Ančovičkové máslo
4h 20min
Lékořicový likér
1h 30min
Antioxidační náboj s kokosovým mlékem
10min
Krémová polévka z rukoly
30min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Bombardino
45min