Zařízení & příslušenství
Žampiony v octu
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů žampiónů na plátky
-
3 špetky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
50 gramů octa vinného, 6%
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.3 g
Kalorie
558 kJ /
134 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
1.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tapas
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí noky do polévky
1 Std. 20 Min
Salát s chřestem a jahodami
1 Std. 35 Min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Keine Bewertungen
Stew z fazolí černé oko s olihní
Keine Bewertungen
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 Min
Thajské lososové balíčky na páře
45 Min
Cizrnová polévka se slaninou
40 Min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Hruškový sen
5 Min
Plněná vejce
30 Min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Americké pečené fazole
Keine Bewertungen