Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů žampiónů, na plátky
- 3 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů octa, vinného, 6%
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 558 kJ / 134 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Velikonoční majonézová omáčka
Žádné hodnocení
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45min
Rumový likér se skořicí a muškátovým oříškem
30min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2sa 50 dk
Hruškový sen
5 Min
Krvavá Mary
5 Min
Multivitamínový sorbet
15min
Chlebová pivní polévka
30min
Velikonoční bezé koláč
2 godz.
Baleárská omáčka
15min
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení