Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů žampiónů, na plátky
- 3 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů octa, vinného, 6%
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 558 kJ / 134 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kakaový moučník z černého piva
55min
Čokoládová Šarlotka
6h 20min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min
Barevné perníčky s marcipánem
Žádné hodnocení
Parmazánová polévka s rýží
25min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 Std. 30 Min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Gin Fizz
5min
Zázrak z jednoho vejce
2h 30min