Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di lenticchie secche, lavate e scolate
- 40 g di cipolla a fettine
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di bulgur
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio, senza l'anima
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 g di olio di oliva
- 100 g di zucchine a rondelle sottili (0,5 cm)
- 100 g di polpa di zucca a fettine sottili (0,5 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 821 kJ / 196 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 Std.
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 min
Bulgur alle verdure e menta
35 min
Cereali misti con taccole e sgombri
40 min
Noodle di soba con tofu
35 min
Bulgur aromatico con salmone
40 min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 min
Insalata di quinoa con pomodori e spinaci
30 min
Gazpacho di carote
10 Min
Tabulè di quinoa
40 min
Lenticchie all'indiana
35 min