Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di lenticchie secche, lavate e scolate
- 40 g di cipolla a fettine
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di bulgur
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio, senza l'anima
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 g di olio di oliva
- 100 g di zucchine a rondelle sottili (0,5 cm)
- 100 g di polpa di zucca a fettine sottili (0,5 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 821 kJ / 196 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e zucca
45 dk
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 dk
Lenticchie all'indiana
35 dk
Zuppa gitana
1sa
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1 Std. 10 Min
Mattonelle di miglio in salsa
45 dk
Bulgur alle verdure e menta
35 dk
Involtini filanti al cavolo rosso
1h 15min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 dk
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 dk
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1sa
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55 dk