Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio di oliva
- 80 g di scalogno
- 150 g di porro (solo la parte bianca), a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
- 200 g di lenticchie di Puy secche
-
1
cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- 4 uova
- 100 g di caprino
- 70 g di yogurt greco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 Min
Purè di piselli
40 λεπτ.
Insalata di verdure con salsa agli anacardi (vegan)
2h 45min
Cous cous di cavolfiore
20min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 λεπτ.
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1h
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Pollo alla paprika con riso venere
30 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 λεπτ.
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Pancotto fave e zucca
6h 30min