
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio di oliva
- 80 g di scalogno
- 150 g di porro (solo la parte bianca), a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
- 200 g di lenticchie di Puy secche
-
1
cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato - 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- 4 uova
- 100 g di caprino
- 70 g di yogurt greco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 496 kcal / 2076 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli in salsa di ceci
40min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1hod.
Zuppa del nord
1hod. 10min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1hod. 40min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1hod. 30min
Lenticchie all'indiana
35min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Cavolo rosso stufato
45min