Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio di oliva
- 80 g di scalogno
- 150 g di porro (solo la parte bianca), a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
- 200 g di lenticchie di Puy secche
-
1
cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- 4 uova
- 100 g di caprino
- 70 g di yogurt greco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli in salsa di ceci
40min
Cime di rapa e cous cous
35min
Crumble di verdure
1h 20min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Cous cous di cavolfiore
20min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1h 55 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1h
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1h