Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio di oliva
- 80 g di scalogno
- 150 g di porro (solo la parte bianca), a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
- 200 g di lenticchie di Puy secche
-
1
cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- 4 uova
- 100 g di caprino
- 70 g di yogurt greco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli in salsa di ceci
40 dk
Cous cous spinaci e uvetta
45 dk
Lenticchie all'indiana
35 dk
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 Std. 5 Min
Cous cous invernale
45 dk
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 dk
Insalata fichi, bacon e bacche di goji
20 dk
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 Min
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8h 45min
Burger in agrodolce
1 Std. 10 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1sa
Frittata senza uova
1h 50min