Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di burro
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 200 g di cipolle, a fette (0.5 mm circa)
- 250 g di cavolo rosso, a listerelle (0.5 mm circa)
- 50 g di vino rosso
- 200 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 3 bacche di ginepro
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di salsiccia di maiale affumicata a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 35.1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di verze e patate
1 godz.
Zuppa di cipolle
1 godz.
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Zuppa di rape
40min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Ribollita
2 godz. 30 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min