Jehněčí s cizrnou

Jehněčí s cizrnou

4.6 7 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce

Suroviny

  • 150 gramů bílé cizrny, suché
  • 200 gramů cibule napůl
  • 3 stroužky česneku
  • ½ chilli papričky, čerstvé
  • 20 gramů oleje
  • 300 gramů jehněčího masa na kostičky 2 cm x 2 cm
  • 200 gramů vody
  • ½ čajové lžičky kari
  • ½ čajové lžičky skořice
  • 1 čajová lžička sezamových semínek, bílých
  • 1 čajová lžička dochucovací pasty masové
  • 50 gramů řapíkatého celeru na kousky
  • ¼ čajové lžičky pepře, mletého
  • 2 polévkové lžíce čerstvé petržele nahrubo nasekané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 34.15 g
Kalorie 2889 kJ / 689 kcal
Tuk 32.2 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 48.47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...