
Zařízení & příslušenství
Jehněčí s cizrnou
Příprava 5min
Celkový 1hod. 5min
2 porce
Suroviny
-
bílé cizrny, suché150 gramů
-
cibule napůl200 gramů
-
česneku3 stroužky
-
chilli papričky, čerstvé½
-
oleje20 gramů
-
jehněčího masa na kostičky 2 cm x 2 cm300 gramů
-
vody200 gramů
-
kari½ čajové lžičky
-
skořice½ čajové lžičky
-
sezamových semínek, bílých1 čajová lžička
-
dochucovací pasty masové1 čajová lžička
-
řapíkatého celeru na kousky50 gramů
-
pepře, mletého¼ čajové lžičky
-
čerstvé petržele nahrubo nasekané2 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
689 kcal /
2889 kJ
Protein
34.15 g
Tuk
32.2 g
Sacharidy
48.47 g
Vláknina
3.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Nejlepší recepty
12 recept
Česká republika
Česká republika