Zařízení & příslušenství
Jehněčí s cizrnou
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce
Suroviny
-
150 gramů bílé cizrny, suché
-
200 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
½ chilli papričky, čerstvé
-
20 gramů oleje
-
300 gramů jehněčího masa na kostičky 2 cm x 2 cm
-
200 gramů vody
-
½ čajové lžičky kari
-
½ čajové lžičky skořice
-
1 čajová lžička sezamových semínek, bílých
-
1 čajová lžička dochucovací pasty masové
-
50 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
2 polévkové lžíce čerstvé petržele nahrubo nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
34.15 g
Kalorie
2889 kJ /
689 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
48.47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nejlepší recepty
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houbové curry
50 Min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 Std. 5 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 Min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1 Std. 35 Min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 Std. 30 Min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min
Caponata
30 Min
Pstruh se zelenou čočkou
35 Min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 Min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 Std.
Ořechovo-kokosové sušenky
50 Min
ANZAC Sušenky
30 Min