Zařízení & příslušenství
Jehněčí s cizrnou
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce
Suroviny
-
150 gramů bílé cizrny, suché
-
200 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
½ chilli papričky, čerstvé
-
20 gramů oleje
-
300 gramů jehněčího masa na kostičky 2 cm x 2 cm
-
200 gramů vody
-
½ čajové lžičky kari
-
½ čajové lžičky skořice
-
1 čajová lžička sezamových semínek, bílých
-
1 čajová lžička dochucovací pasty masové
-
50 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
2 polévkové lžíce čerstvé petržele nahrubo nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
34.15 g
Kalorie
2889 kJ /
689 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
48.47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nejlepší recepty
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rajčatový vývar
3hod. 15min.
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Žádné hodnocení
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1hod. 10min.
Salát z divoké rýže s tuňákem
50min.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2hod. 5min.
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Fazole po bretaňsku
35min.
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2hod.
Extra výživná vegetariánská polévka
30min.