Zařízení & příslušenství
Jehněčí s cizrnou
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce
Suroviny
-
150 gramů bílé cizrny, suché
-
200 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
½ chilli papričky, čerstvé
-
20 gramů oleje
-
300 gramů jehněčího masa na kostičky 2 cm x 2 cm
-
200 gramů vody
-
½ čajové lžičky kari
-
½ čajové lžičky skořice
-
1 čajová lžička sezamových semínek, bílých
-
1 čajová lžička dochucovací pasty masové
-
50 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
2 polévkové lžíce čerstvé petržele nahrubo nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
34.15 g
Kalorie
2889 kJ /
689 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
48.47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nejlepší recepty
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Slaný zapečený tvaroh se šunkou a zeleninou
45min.
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40min.
Bob čorba
13hod. 15min.
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2hod.
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45min.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1hod. 50min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Hovězí kofty s fetou
1hod. 20min.
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4hod.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min.
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min.