Jehněčí s cizrnou
TM5 TM6

Jehněčí s cizrnou

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 150 gramů bílé cizrny, suché
  • 200 gramů cibule, napůl
  • 3 stroužky česneku
  • ½ chilli papričky, čerstvé
  • 20 gramů oleje
  • 300 gramů jehněčího masa, na kostičky 2 cm x 2 cm
  • 200 gramů vody
  • ½ čajové lžičky kari
  • ½ čajové lžičky skořice
  • 1 čajová lžička sezamových semínek, bílých
  • 1 čajová lžička dochucovací pasty masové
  • 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
  • ¼ čajové lžičky pepře, mletého
  • 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, nahrubo nasekané

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2889 kJ / 689 kcal
Protein
34.15 g
Sacharidy
48.47 g
Tuk
32.2 g
Vláknina
3.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty