Terina z tvarohu a polenty v pórku

Terina z tvarohu a polenty v pórku

2.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 30min.
4 porce

Suroviny

  • 1 pórek velký
  • 1000 gramů vody
  • 130 gramů jarní cibulky bez zelené části, na kousky
  • 2 vrchovaté polévkové lžíce čerstvé máty nasekané na jemno
  • 120 gramů feta sýru na kostičky
  • 150 gramů tvarohu
  • 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 5 gramů agar-agaru
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 2 špetky pepře, černého, mletého
  • 25 gramů másla, soleného
  • 150 gramů kukuřičné mouky polenty
  • 10 gramů olivového oleje na vymazání
  • 30 gramů parmazánu, strouhaného

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 14 g
Kalorie 2043 kJ / 498 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...