Zařízení & příslušenství
Terina z tvarohu a polenty v pórku
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
1 pórek velký
-
1000 gramů vody
-
130 gramů jarní cibulky bez zelené části, na kousky
-
2 vrchovaté polévkové lžíce čerstvé máty nasekané na jemno
-
120 gramů feta sýru na kostičky
-
150 gramů tvarohu
-
150 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
5 gramů agar-agaru
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
2 špetky pepře, černého, mletého
-
25 gramů másla, soleného
-
150 gramů kukuřičné mouky polenty
-
10 gramů olivového oleje na vymazání
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
14 g
Kalorie
2043 kJ /
498 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Luxe
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
2hod. 30min.
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Müsli z čerstvého kokosu a datlí
5min.
Řeřichová vitalita
5min.
Mini flan cake v páře
2hod. 40min.
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min.
Višňové cookies s kokosem
35min.