Terina z tvarohu a polenty v pórku
TM31 TM5

Terina z tvarohu a polenty v pórku

2.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 1 pórek, velký
  • 1000 gramů vody
  • 130 gramů jarní cibulky, bez zelené části, na kousky
  • 2 vrchovaté polévkové lžíce čerstvé máty, nasekané na jemno
  • 120 gramů feta sýru, na kostičky
  • 150 gramů tvarohu
  • 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 5 gramů agar-agaru
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 2 špetky pepře, černého, mletého
  • 25 gramů másla, soleného
  • 150 gramů kukuřičné mouky, polenty
  • 10 gramů olivového oleje, na vymazání
  • 30 gramů parmazánu, strouhaného

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
2043 kJ / 498 kcal
Protein
14 g
Sacharidy
37 g
Tuk
32 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty