Zařízení & příslušenství
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
Příprava 50min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
½ svazku petržele, čerstvé pouze listy, omyté a osušené, dle chuti
-
60 gramů cibule napůl
-
1 - 2 stroužky česneku
-
1 chilli paprička, čerstvá malá, bez jadérek
-
20 gramů slunečnicového oleje
-
400 gramů sekaných rajčat v plechovce
-
½ čajové lžičky soli
-
3 špetky pepře, černého, mletého
-
1400 gramů dýně Hokkaidó bez semínek, na půlměsíčky (1 cm)
-
50 gramů hladké mouky
-
olej na smažení
-
pepř celý, směs
-
muškátový oříšek, nastrouhaný
-
citrónová šťáva
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.95 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tuk
6.53 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
44.68 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dýně (desetkrát jinak)
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1hod. 10min.
Mrkvový dip s fíky
2hod. 30min.
Polévka oranžová z dýně
35min.
Růžovo-zelené roládky
2hod. 30min.
Ananasová pěna
10min.
Pomazánka z lilku
45min.
Cuketovo-mátový salát
10min.
Avokádová polévka s krevetami
20min.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min.
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min.
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min.
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min.