Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ svazku petržele, čerstvé, pouze listy, omyté a osušené, dle chuti
- 60 gramů cibule napůl
- 1 - 2 stroužky česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, malá, bez jadérek
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- ½ čajové lžičky soli
- 3 špetky pepře, černého, mletého
- 1400 gramů dýně Hokkaidó, bez semínek, na půlměsíčky (1 cm)
- 50 gramů hladké mouky
- olej na smažení
- pepř celý, směs
- muškátový oříšek, nastrouhaný
- citrónová šťáva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 8.95 g
- Sacharidy
- 44.68 g
- Tuk
- 6.53 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 Min
Celozrnné knedlíky s burisony
50 Min
Zabaione
15 Min
Červená thajská kari pasta
15 Min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10 Min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Žádné hodnocení
Studená okurková polévka
2 godz. 15 min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 Min
Mini flan cake v páře
2 godz. 40 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 Min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1 Std.
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 Min