Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ svazku petržele, čerstvé, pouze listy, omyté a osušené, dle chuti
- 60 gramů cibule napůl
- 1 - 2 stroužky česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, malá, bez jadérek
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- ½ čajové lžičky soli
- 3 špetky pepře, černého, mletého
- 1400 gramů dýně Hokkaidó, bez semínek, na půlměsíčky (1 cm)
- 50 gramů hladké mouky
- olej na smažení
- pepř celý, směs
- muškátový oříšek, nastrouhaný
- citrónová šťáva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 8.95 g
- Sacharidy
- 44.68 g
- Tuk
- 6.53 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Holandská omáčka
15p
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Pâté z hub
1 Std. 25 Min
Špaldové rizoto s liškami
30p
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Pomerančové hrudky s mákem
2 godz. 20 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Steaková omáčka
25min
Cuketovo-cizrnové placičky
8h 20min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35p
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35p