Zařízení & příslušenství
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
¼ - ½ čajové lžičky sušeného česneku
-
¼ čajové lžičky mleté papriky
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
800 gramů mrkve neoloupané, na 5cm kousky
-
1100 gramů vody
-
čerstvé mátové lístky na ozdobu
-
čerstvé tymiánové lístky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Použití krytu mixovacích nožů 2v1
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min.
Restovaná zeleninová směs
30min.
Restovaná cibule s chilli
20min.
Restovaná červená paprika s cibulí
25min.
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min.
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min.
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20min.
Restovaná cibule a česnek
20min.
Rajčata plněná pohankou
1hod.
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1hod.
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1hod. 45min.
Čirý zeleninový vývar
3hod. 45min.