Zařízení & příslušenství
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
¼ - ½ čajové lžičky sušeného česneku
-
¼ čajové lžičky mleté papriky
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
800 gramů mrkve neoloupané, na 5cm kousky
-
1100 gramů vody
-
čerstvé mátové lístky na ozdobu
-
čerstvé tymiánové lístky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Použití krytu mixovacích nožů 2v1
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restované hrušky (400 gramů)
15 min
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1 godz. 20 min
Pomalu vařená cizrna
14 godz. 40 min
Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)
15 min
Smetanová rebarborová zmrzlina
36 godz. 25 min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 min
Restované hovězí s caponatou
45 min
Gratinovaný květák
55 min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 min
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1 godz.
RAW medové mandlové mléko
8 godz. 40 min