Zařízení & příslušenství
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
¼ - ½ čajové lžičky sušeného česneku
-
¼ čajové lžičky mleté papriky
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
800 gramů mrkve neoloupané, na 5cm kousky
-
1100 gramů vody
-
čerstvé mátové lístky na ozdobu
-
čerstvé tymiánové lístky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Použití krytu mixovacích nožů 2v1
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Citrónový japonský cheesecake
1hod. 45min.
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Loupání červené řepy (s krytem mixovacích nožů 2v1)
10min.
Pomalu vařené fazole haricot
14hod. 40min.
Restovaná paprika (400 gramů)
25min.
Restovaná červená paprika s cibulí
25min.
Restovaný lilek (400 gramů)
35min.
Restovaný lilek (200 gramů)
30min.
Green Emotion (Zelené emoce)
15min.
Lasagne s kysaným zelím
1hod. 50min.
Středomořský zeleninový pekáč
50min.