Zařízení & příslušenství
Vegan butter
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 5min.
400 g
Suroviny
Soaking
-
raw cashews60 g
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water to soak
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Butter
-
coconut oil (see Tips)100 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water140 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground turmeric1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 400 g
Sodík
953.1 mg
Protein
10.9 g
Kalorie
7098 kJ /
1696.5 kcal
Tuk
182.8 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
99.9 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vegan Butter
2h
Vegan parmesan shards
3h 55min
Vegan mayonnaise
15min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Vegan mozzarella
3h 40min
Stretchy melty cheese
20min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Banana tofu ice cream
10min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min