Ricotta and spinach crespelle "cake"
TM6 TM5

Ricotta and spinach crespelle "cake"

4.8 (54 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh chives, cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
  • 120 g plain flour
  • 2 tbsp polenta (fine)
  • 2 eggs
  • 350 g milk
  • 20 g olive oil
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 20 g salted butter, cut into pieces, plus extra for frying
  • 300 g fresh baby spinach leaves
  • 350 g ricotta
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g thickened cream

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2534.4 kJ / 603.4 kcal
Protein
28.9 g
Sacharidy
35.8 g
Tuk
37.2 g
Nasycený tuk
22.1 g
Vláknina
4.8 g
Sodík
912.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty