
Zařízení & příslušenství
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Příprava 40min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
603.4 kcal /
2534.4 kJ
Protein
28.9 g
Tuk
37.2 g
Sacharidy
35.8 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
22.1 g
Sodík
912.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland