Zařízení & příslušenství
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Příprava 40min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
912.1 mg
Protein
28.9 g
Kalorie
2534.4 kJ /
603.4 kcal
Tuk
37.2 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
22.1 g
Sacharidy
35.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Classic Flammkuchen
1hod.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1hod. 15min.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Pumpkin tart
2hod. 15min.
Mashed pea and corn slice
40min.
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1hod. 20min.
Vienna sausages with split pea soup
1hod. 10min.
Spinach and artichoke penne
1hod. 5min.
Asparagus tart with sour cream pastry
2hod.
Eggplant involtini with risotto
1hod. 55min.
Spanish green lentil and chorizo soup
12hod. 45min.