Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
- 120 g plain flour
- 2 tbsp polenta (fine)
- 2 eggs
- 350 g milk
- 20 g olive oil
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g salted butter, cut into pieces, plus extra for frying
- 300 g fresh baby spinach leaves
- 350 g ricotta
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g thickened cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2534.4 kJ / 603.4 kcal
- Protein
- 28.9 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 912.1 mg
Alternativní recepty
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Fresh tomato tart
40 Min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Buttermilk corn cakes
25 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h