Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
- 120 g plain flour
- 2 tbsp polenta (fine)
- 2 eggs
- 350 g milk
- 20 g olive oil
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g salted butter, cut into pieces, plus extra for frying
- 300 g fresh baby spinach leaves
- 350 g ricotta
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g thickened cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2534.4 kJ / 603.4 kcal
- Protein
- 28.9 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 912.1 mg
Alternativní recepty
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Filo spinach slice
55min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.