Ricotta and spinach crespelle "cake"

Ricotta and spinach crespelle "cake"

4.7 58 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • plain flour
    120 g
  • polenta (fine)
    2 tbsp
  • eggs
    2
  • fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
    5 sprigs
  • milk
    350 g
  • olive oil
    20 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    4
  • salted butter cut into pieces, plus extra for frying
    20 g
  • fresh baby spinach leaves
    300 g
  • ricotta
    350 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • thickened cream
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 603.4 kcal / 2534.4 kJ
Protein 28.9 g
Tuk 37.2 g
Sacharidy 35.8 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 22.1 g
Sodík 912.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...