Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de chalota
- 280 g de salchichas blancas frescas de cerdo sin piel y en trozos (2-3 cm)
- 70 g de setas secas variadas (remojadas en agua templada 10 min) escurridas y cortadas en tiras
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 630 g de agua
- 350 g de tortiglioni (pasta seca hueca)
- 50 g de nata líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2726 kJ / 652 kcal
- Protein
- 24.95 g
- Sacharidy
- 63.75 g
- Tuk
- 33.02 g
- Vláknina
- 4.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con champiñones y nata
30 min
Macarrones all'arrabiata para uno
20min
Carbonara de espárragos y pasta
30 min
Salteado de butifarra y champiñones
30 min
Macarrones a la carbonara
25 min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30 min
Macaroni and cheese con beicon y crujiente de maíz
40min
Risotto de guisantes y jamón
30 min
Espaguetis a la amatriciana
25 min
Espaguetis a la carbonara
25 min
Pasta con judías blancas
40min
Fideuá con carne
30 min