
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
- 1 trozo de unto (20-30 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
- 300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
- 500 g de patatas en trozos (3 cm)
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de lacón cocido (en trozos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 278 kcal / 1160 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo gallego de grelos
4hod. 10min
Bonito a la riojana
50min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Porrusalda con bacalao
40min
Pote gallego de repollo
2hod. 40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Patatas a la riojana
40min
Pochas a la navarra
40min
Porrusalda con calabaza
50min
Marmitako
40min
Bica de Castro Caldelas
1hod. 20min
Sopa a la riojana
45min