Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
- 1 trozo de unto (20-30 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
- 300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
- 500 g de patatas en trozos (3 cm)
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de lacón cocido (en trozos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1160 kJ / 278 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orejas de carnaval
30 Min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Caldo gallego de grelos
4h 10min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Caldo de panceta con judías, tirabeques y pera
1 Std. 30 Min
Filloas
1 Std.
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Cocido montañés
14h 20min
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min
Fabes con almejas
30 Min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 Min