Kompatibilní verze
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- 1 cucharada de orégano seco (y un poco más para espolvorear)
- 800 g de bonito fresco cortado en dados de 3x3 cm
- 1 pellizco de sal
- 350 g de tomate maduro sin piel cortado en cuartos
- 50 g de agua
- 15 g de alcaparras
- 10 aceitunas verdes sin hueso
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 50.22 g
- Sacharidy
- 3.06 g
- Tuk
- 18.67 g
- Vláknina
- 1.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmitako para dos
30min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1 godz. 5 min
Truchas en escabeche
12 Std. 30 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1 Std.
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Marmitako
40min