Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
200
g di sedano rapa, sbucciato ed a pezzi (2-3 cm)
nebo 200 g di patate a pasta farinosa, sbucciate ed a pezzi (2-3 cm) - 300 g di lenticchie rosse
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 4 filetti di tonno in scatola al naturale sgocciolati (circa 150 g l'uno)
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco o in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 min
Purea di fagioli e spinaci
35 min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 min