Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla, a metà
- 20 g di olio di semi di girasole
- 1 - 1 ½ cucchiaino di cumino in polvere, a piacere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1100 g di acqua
-
2 - 3
cucchiaini di dado per brodo di pollo, a piacere
nebo 2 - 3 dadi per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo), a piacere - 300 g di lenticchie rosse, secche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1245 kJ / 297 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di piselli spezzati
1 Std.
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1 Std.
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Minestra di zucca e riso integrale
1 Std. 20 Min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 Std.