
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla a metà
- 20 g di olio di semi di girasole
- 1 - 1 ½ cucchiaino di cumino in polvere a piacere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1100 g di acqua
-
2 - 3
cucchiaini di dado per brodo di pollo a piacere
nebo 2 - 3 dadi per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) a piacere - 300 g di lenticchie rosse, secche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 297 kcal / 1245 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1hod. 25min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1hod. 10min
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Lenticchie speziate in umido
1hod. 30min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Minestra di orzo e piselli secchi
1hod.
Zuppa al profumo di curcuma
1hod.