Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio senza l'anima
- 40 g di cipolla bianca a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di zucchine a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino di Tabasco (volitelně)
-
4
foglioline di mentuccia, lavate e asciugate
nebo 2 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate - 12 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di asparagi
45min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata fredda d'estate
1h
Crema di carote all'arancia
30min
Crema di zucchine
30min
Purè di carciofi e tofu
20min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min
Crema di carote e zenzero
20min
Crema di lattuga e menta
35min
Crema di finocchi
35min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 Std.