Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolle a pezzi
- 70 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino rosso
- 500 g di verza a listarelle (1 cm)
- 200 g di acqua
- 6 costine di maiale, sgrassate e a metà
- 50 g di vino bianco
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 200 g di fagioli cannellini in scatola, precotti e scolati
- 1 pizzico di pepe (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Polenta e bruscitti
2u. 20min
Salamelle con le verze
1h 5min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min