Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Calamari, patate e cipolle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 500 g di calamari freschi, puliti
- 70 g di cipolla rossa a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Orata al sale
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Calamari in umido
55min
Insalata di calamari al limone
35min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Polpo in rosso
35min
Baccalá alle olive
25min
Calamari alla marchigiana
35min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di calamari
55min
Moscardini al limone
30min