Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di pancetta a cubetti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 rametto di salvia fresca, le foglie lavate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 mazzetti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di fagioli borlotti in scatola, scolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 904.3 kJ / 216.2 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Zuppa di fagioli
40min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Fagioli in umido
1h 30min
Zuppa di legumi e verdure
40min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min