Saltimbocca a la romana

Saltimbocca a la romana

4.1 10 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • filetes de ternera (babilla o tapa) cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
    8
  • de jamón serrano
    8 lonchas
  • hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
    8
  • de vino blanco seco
    120 g
  • de caldo de carne
    100 g
    100 g de agua, con ¼ de pastilla de caldo de carne
  • de mantequilla en trozos
    40 g
  • de harina
    20 g
  • de pimienta molida
    1 pellizco

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 330 kcal / 1377 kJ
Protein 38.64 g
Tuk 17.82 g
Sacharidy 3.64 g
Vláknina 0.18 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...