![Saltimbocca a la romana Saltimbocca a la romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9121D66-CB02-47A6-8AE1-02DDA98F4C1B/Derivates/9808FFB2-CE8B-4065-A945-7633FF6A4938.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filetes de ternera (babilla o tapa) cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
- 8 lonchas de jamón serrano
- 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
- 120 g de vino blanco seco
-
100
g de caldo de carne
nebo 100 g de agua con ¼ de pastilla de caldo de carne - 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1377 kJ / 330 kcal
- Protein
- 38.64 g
- Sacharidy
- 3.64 g
- Tuk
- 17.82 g
- Vláknina
- 0.18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto a la milanesa
30 min
Pollo a la pizzaiola
50 min
Tartaletas de queso soufflé
35 min
Pollo con almendras
20 min
Crostini con champiñones y queso fontina
35 min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 Min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30 min
Escalopines a la pizzaiola
20 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 Std.
Revuelto de cebolla confitada y morcilla
25 Min
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min