
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filetes de ternera (babilla o tapa) cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
- 8 lonchas de jamón serrano
- 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
- 120 g de vino blanco seco
-
100
g de caldo de carne
nebo 100 g de agua con ¼ de pastilla de caldo de carne - 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 330 kcal / 1377 kJ
- Protein
- 38.64 g
- Tuk
- 17.82 g
- Sacharidy
- 3.64 g
- Vláknina
- 0.18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escalopines al marsala con champiñones
20min
Pollo a la pizzaiola
50min
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35min
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35min
Rollitos de pavo con salsa gorgonzola
50min
Tallarines al salmón con vodka
20min
Risotto a la milanesa
30min
Panzerotti a la romana
1hod.
Escalopines a la pizzaiola
20min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1hod. 20min
Risotto al vino tinto
25min