Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso cantonese allo zenzero
35min
Brodetto romagnolo
50min
Zuppa di latte
30min
Brodetto all'abruzzese
1sa 10 dk
Zuppa vietnamita (Pho)
2h 30min
Patè alle castagne in crosta
10h
Maiale brasato con uovo e riso
45min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Ciorba
1sa 10 dk
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1h
Manzo alla Stroganoff
1h
Chili di seitan (vegan)
30min