Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra della nonna
50min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Zuppa di castagne
1h
Crostello
4h
Delizia di pollo al crescione
50min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Acquacotta
50min
Anellini alla pecorara
2 Std.
Pancotto
30 Min
Zuppa montanara
1h
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5min