Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (2-3 cm)
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di fave fresche o congelate e fatte decongelare
- 4 fette di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Vellutata di zucca e scampi
2h
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Crema di barbabietola
10min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Crema di ceci con vongole
40 min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h