Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão, cortado em pedaços (3 cm)
- 1 chalota (aprox. 30 g)
- 40 g manteiga
- 10 g azeite extravirgem
- 320 g arroz para risotto (ex.: carnaroli, arbóreo), 14-15 minutos de cozimento (ver dica)
- 60 g vinho branco seco
- 820 g água
-
1
cubo de caldo (para 0.5 l), carne ou legumes
nebo 1 c. sopa cheia caldo caseiro, carne ou legumes - ½ - 1 c. chá de sal, a gosto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Polenta cremosa
50min
Peru à Wellington com molho de pêssego
Žádné hodnocení
Farofa de castanhas portuguesas
35 min
Creme de papaya com licor de cassis
10 min
Escondidinho de carne seca
1 Std. 55 Min
Risoto de camarão com leite de coco
40 min
Creme de pupunha e queijo brie
45 min
Pasta de grão de bico (homus)
40 min
Limonada
5 min
Sorbet de frutas
5 min
Molho pesto de manjericão
10 min
Purê de batata
50min