Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 100 g alho-poró, em pedaços
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 300 g arroz arbóreo
- 250 g pera madura, cortada em cubos de 1 cm, aprox. 2 unidades
- 100 g vinho branco seco
- 700 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes
nebo 1 c. chá de sal - 3 pitadas de pimenta do reino em pó
- 70 g manteiga sem sal, gelada, em pedaços
- 180 g queijo Gorgonzola, em pedaços
- 5 talos de cebolinha em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 3311.6 kJ / 791.5 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 75.4 g
- Tuk
- 41.6 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 877.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de alcachofra com presunto Parma
Žádné hodnocení
Risoto de aspargos com crisp de Parma
Žádné hodnocení
Polenta com ragu de grão de bico
Žádné hodnocení
Polenta cremosa
50 min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
Žádné hodnocení
Molho gastric de frutas vermelhas
Žádné hodnocení
Molho de maracujá
Žádné hodnocení
Molho oriental
Žádné hodnocení
Caipirinha frozen
Žádné hodnocení
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Escondidinho de carne seca
1h 55 min
Garoupa com molho e banana da terra
1h 35 phút