Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 100 g alho-poró, em pedaços
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 300 g arroz arbóreo
- 250 g pera madura, cortada em cubos de 1 cm, aprox. 2 unidades
- 100 g vinho branco seco
- 700 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes
nebo 1 c. chá de sal - 3 pitadas de pimenta do reino em pó
- 70 g manteiga sem sal, gelada, em pedaços
- 180 g queijo Gorgonzola, em pedaços
- 5 talos de cebolinha em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 3311.6 kJ / 791.5 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 75.4 g
- Tuk
- 41.6 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 877.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguete de atum
Žádné hodnocení
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30 Min
Risoto de aspargos com crisp de Parma
30 Min
Risoto milanese
25 Min
Sopa de carne com legumes
35 Min
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2 Std. 15 Min
Sorvete de milho verde
8h 50min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 Std. 25 Min
Limonada
5 Min
Cheesecake (assado)
7 Std. 20 Min
Sorbet de frutas
5 Min
Risoto com queijo parmesão
30 Min